Traditiegetrouw trekt de Werft we het cultuurseizoen op gang met het Yellow City Comedy Festival. Ook dit jaar bieden we een heus festival aan van 1 tot en met 4 oktober.

 

We gaan van start op woensdag 1 oktober (20u15) met Cocktails van Thierry Smits. In een aaneenschakeling van korte stukjes voor één, twee of drie dansers, brengt Cocktails hedendaags cabaret. Intiem en excentriek, ludiek en verwarrend, burlesk, erotisch, satirisch maar geworteld in de actualiteit.

Datum: van woensdag 1 oktober tot en met zaterdag 4 oktober

Cultuurcentrum de Werft, 014 56 66 66, info.dewerft@geel.bewww.dewerft.be

Tijdens De relatiefluisteraar op donderdag 2 oktober (14u00 en 20u15) beland je met Arnout Van den Bossche midden in een seminarie voor koppels met relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde relatiefluisteraar doorspekt met levendige interacties en observatiehumor. Elementen genoeg om jou en je partner een hilarische namiddag of avond te bezorgen.

Onze International Comedy Night op zaterdag 4 oktober (20u00) blijft dé blikvanger met drie locaties binnenshuis. Het programma is zo opgezet dat de meeste artiesten meermaals aantreden. Traditionele stand-up van eigen bodem door o.a. Bert Gabriëls, Steven GoegebeurVitalski, Johnny TrashWouter Vanhoutte,Guy Folie en Nederbelg Bas Birker. In het buitenland wisten we de absolute topper Brendon Burns (AUS) en de Nederlanders Wouter Monden en Vanessa Jorissen te strikken. Muzikale ruimte is er voor Roel C. Verburg en de Roel C. Verburg Coverband. Cult cabaretdiva Ursula Martinez (UK) –check haar Hanky Panky-act op youtube– sluit ons festival af met een KNT uur durende voorstelling My story, your emails!